Leren en ontmoeten

Onderwegkerk Hoog Soeren weer van start

De werkgroep Onderwegkerk zet de komende zomermaanden op alle zondagen in juni, juli en augustus de kerkdeur weer wagenwijd open. Een tochtje naar de kapel Hoog Soeren is altijd een ‘feestje’! De oecumenische dienst duurt ongeveer een half uur en is bedoeld, ook
in de vakantieperiode, voor een moment van bezinning. Deze mogelijkheid wordt (sinds 1966) geboden door voorgangers, organisten en werkgroepleden die zich hiervoor op vrijwillige basis inzetten. Evenals vorig jaar wordt er één viering gehouden om 10.30 uur. De collecte aan het eind van de dienst is bestemd voor de Stichting God Bless You Homes van Wim en Ria Hart uit Ugchelen. Een bijdrage kan gegeven worden met contant geld of collectebonnen middels de schaalcollecte. De mogelijkheid bestaat ook om digitaal te doneren. Vakantiegangers in en rondom Apeldoorn, maar ook ‘thuisblijvers’ zijn van harte welkom om 10.30 uur in de kapel van Hoog Soeren, adres: Hoog Soeren 46, 7346 AJ Hoog Soeren. De eerste dienst is op 4 juni.