Algemeen

Stroomlijnen communicatieve uitingen

De kerkenraadscommissie van De Fontein wil graag de interne en externe communicatie m.b.t. activiteiten van De Fontein stroomlijnen. Dit betekent dat alle activiteiten die worden georganiseerd vanuit De Fontein gecommuniceerd worden via communicatie@defonteinapeldoorn.nl. Als er flyers/posters ontworpen worden, zien we graag het resultaat voordat deze verspreid worden. De Taakgroep Communicatie zal ervoor zorgen dat activiteiten in de nieuwsbrief/op de website komt en middels een persbericht naar diverse media wordt gestuurd. Desgewenst kan er vanuit de taakgroep geholpen worden om een flyer of poster te maken. We denken graag met je mee. Hartelijke groet namens de Taakgroep communicatie, Herma Wiersma en Herbert van Daalen.

PS. Wil je meedoen in de taakgroep? Stuur een mailtje via communicatie@defonteinapeldoorn.nl.