Algemeen

Oekraïens echtpaar zoekt met spoed woonruimte

Tatiana en Vladimir, 63 jaar oud, zijn een Oekraïens echtpaar dat 1,5 jaar geleden naar Nederland is gevlucht. We hebben toen besloten om in Nederland te blijven. Inmiddels hebben we allebei een vaste baan, ieder 40 uur per week. Tatjana werkt in Apeldoorn. Ze heeft geen rijbewijs. Vladimir werkt in Zeewolde en heeft een auto.

Omdat de studio in Harderwijk waar we nu wonen in februari niet meer beschikbaar is, zoeken we in Apeldoorn een huurwoning voor onbeperkte duur. Samen verdienen we te veel voor om voor sociale huur in aanmerking te komen. Met hulp van Apeldoornse makelaars en dergelijke kijken we nu een paar weken uit naar een huurwoning. We vissen echter steeds achter het net. Makelaars geven aan dat voor ons besteedbare bedrag (€ 1.100 /maand) een huurwoning heel moeilijk te vinden is.

Heeft u een tip voor zo’n huurwoning? Wilt u dan contact opnemen met onze contactpersoon, Koos van Loo, telefoon 06-16918743? Tenslotte, we zijn energiek en hardwerkend. Attent en netjes. Niet-rokers. Geen huisdieren. Zelfverzekerd en solvabel. We hebben bankrekeningen bij een Nederlandse bank. Uw hulp wordt erg op prijs gesteld.