Algemeen

Nieuwe wind voor De Fontein’s website

Er waait een frisse wind door onze digitale aanwezigheid. De kerkenraadscommissie heeft de koppen bij elkaar gestoken met het doel om onze website een flinke make-over te geven. We hebben onze huidige digitale thuisbasis eens goed onder de loep genomen. Wat blijkt? Onze site voelt vooral als een warm welkom voor de de mensen die De Fontein al kennen en omarmen.

Maar, tijden veranderen! Met de chrch-app die al een tijdje ons go-to kanaal is voor alles wat met agenda en nieuws te maken heeft, is het tijd om de website opnieuw uit te vinden. We dromen van een website die open armen uitstrekt naar iedereen buiten De Fontein. Denk aan het uitlichten van de mooie initiatieven van de Taakgroep Missionair, prominent op de homepage.

We zijn ook druk bezig geweest met het gebruiksvriendelijker maken van de site. We kunnen we niet wachten om jullie het resultaat te laten zien!

Oh, en over dat afgeschermde hoekje van de website? We hebben gemerkt dat het niet echt leeft onder de gemeenteleden. Dus, we gaan het simpel houden: dat deel zeggen we vaarwel. Geen zorgen, alle info vind je terug in onze chrch-app. Nog geen gebruiker? Dit is het perfecte moment om aan boord te springen. Mocht je hulp nodig hebben bij het installeren, stuur ons een mailtje op info@defonteinapeldoorn.nl. We helpen je graag op weg!

Dus, nog even geduld, want er komen mooie dingen aan. Tot snel!