Algemeen

Fontein Kinderfeest 5 jaar!

Dit jaar bestaat het Fontein Kinderfeest 5 jaar! En dat willen we dit jaar vieren met een feest in de wijk Zuidbroek met mensen van alle leeftijden. De kernwoorden verbinding en zichtbaarheid spelen hier een grote rol. Het Fontein Feest is als volgt opgebouwd:

 • Kerk op schoot voor de allerkleinsten in de leeftijd van 0-4 jaar.
 • Fontein Kinderfeest op 22, 23, 24 en 25 augustus voor de kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar, met een duidelijke differentiatie in de onderbouw en de bovenbouw. Het globale programma ziet er als volgt uit:
  • Inloop 9:30-10:00
  • 10:00-10:30 liedjes, bijbelverhaal, toneel, bijbeltekst aanleren
  • 10:30-11:00 knabbel en babbel tijd voor gespreksvragen/verwerking
  • 11:00-12:30 Knutsel/zeskamp/workshoptijd/vossenjacht
  • Vanaf 12:30 eten op vrijdag (patat) en op zaterdag pannenkoeken
 • Jongerenevent ‘Duik erin!’ is een middag van 14- 18 uur op zaterdag 24 augustus voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.
 • Strijd tegen eenzaamheid in samenwerking met Stichting Present Apeldoorn: In groepjes van 4 á 6 personen steken we gedurende de grote Fontein Feest week op 22, 23 en 24 augustus de handen uit de mouwen tijdens Serve Zuidbroek! Verschillende sociale en praktische klussen worden gedaan in de wijk Zuidbroek en eventueel Zevenhuizen, welke er als volgt uitzien: wandelen met ouderen, met eenzame ouderen naar de apenheul, 2 praktische huis/tuin opknap klussen en een sportieve ontmoeting op het AZC aan de Deventerstraat. Dit is voor iedereen die graag in de wijk een verschil wil maken!

Alle hulp is welkom en ook zó nodig om het feest tot een succes te maken!!

Via deze link kun je nu de beschibaarheid opgeven: https://forms.gle/G2arpj3D4UU8ekH68

De volgende keer maken we het thema en de flyer bekend!

Schiet ons aan bij vragen, we rekenen op jullie!

De FonteinkinderFeestcommissie