Algemeen Diaconie

Oproep vanuit de Drie Ranken: vrijwilliger gezocht

Een lid van onze geloofsgemeenschap De Drie Ranken die voorheen aan de Imkersdreef woonde, woont nu in Het Hoge Huis, een woonlocatie voor mensen met een lichamelijke beperking van Siza aan de Schorpioenstraat 71 in Apeldoorn.

Deze meneer van 67 jaar oud is meervoudig gehandicapt; hij is rolstoel gebonden, ziet en hoort slecht en communicatie verloopt heel moeizaam. Hij is wel goed bij de tijd en slim.

Het pastoraatsteam zoekt een vrijwilliger die bereid en in staat is om met enige regelmaat (bijvoorbeeld 2 à 3 keer per maand) een activiteit te ondernemen met deze meneer. Een mogelijkheid die hij erg op prijs stelt, is in de rolstoel meegenomen worden naar winkelcentrum Anklaar en daar een kopje koffie drinken. Gemaakte kosten kunnen worden vergoed.

Ben jij iemand die graag op een heel praktische manier iets wil betekenen voor een ander dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken. Neem dan contact op met de coördinator van het team, Arie Nagel, telefoon 06 27827757 of stuur een mail met je telefoonnummer aan arianwnagel@gmail.com dan neemt hij contact met je op.