Algemeen Leren en ontmoeten

Vorming en toerusting

Afgelopen zondag is tijdens de dienst de vraag gesteld: “wat hebben we nodig als Fontein om te groeien” en “wat heb jij nodig om te groeien” en “wat doe jij nu zelf om te groeien?”. En de oproep om via gemeenteopbouw@defonteinapeldoorn.nl te reageren. Bij deze de herinnering daaraan. Heel graag hoor ik wat je nu doet, liefst heel specifiek, om te groeien. Boeken, podcasts, bladen, samenkomsten, groepen, wat het ook is. Jouw manier van groeien kan een waardevol idee zijn voor een ander die ernaar zoekt, hoe eenvoudig ook. En natuurlijk wat je nu nog mist, wat heb je nodig, wat denk je dat anderen nodig hebben. Ik hoor het graag allemaal, zoveel mogelijk! Dat is ook een goede vraag aan elkaar bij de koffie na de dienst. Een volgende keer ga ik nog wat meer achtergrond geven bij deze vragen! Hartelijke groet, Hugo Logmans.